Falk Post bezorgt zoals u van ons gewend bent, al jaar en dag de juridische post in heel Nederland. Naast deze service hebben wij de afgelopen tijd onze diensten uitgebreid.

Zo kunt u bijvoorbeeld onder de noemer Falk Totale post tegenwoordig al uw post met ons meegeven. Wij zorgen voor de splitsing en sturen de niet juridische adressen voor u door. De juridische adressen worden middels het Falk systeem dezelfde nacht door ons bezorgd.

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ISO-gecertificeerd. Om een duidelijk beeld te krijgen waarderen wij het indien u afwijkingen in het Falksysteem constateerd deze aan ons te melden. Dit kan telefonisch, per mail of door middel van het contactformulier.

 

Vanaf 1 september 2008 is de verplichte procureursstelling afgeschaft. Dit biedt advocaten de gelegenheid zonder procureur procedures te voeren buiten het eigen arrondissement.

Indien u een rol moet indienen bij een Gerechtshof of Rechtbank, kunt u via deze link een formulier invullen. Dit formulier print u uit, waarna u het op betrokken rol(len) bevestigd. Per rechtbank dient u een formulier in te vullen met 1 of meerdere rolnummers.

FalkPost zal vervolgens uw rol(len) indienen en laten ondertekenen voor ontvangst. Het ondertekende document wordt de opvolgende werkdag bij u terugbezorgd.

Falk Post kan daarnaast ook uw spoedzendingen, buitenlandse post etc. verzorgen, kijkt u onder diensten voor een uitgebreid overzicht.


Zuidergracht 15, 3763 LS SOEST T:(030)6991388 info@falkpost.nl

U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan falkpost aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste en/of onvolledige informatie welke wellicht op deze website zou voorkomen. Alle informatie en gegevens van deze website mogen zonder onze nadrukkelijke schriftelijke toestemming niet worden vermenigvuldigd of gepubliceerd. Algemene voorwaarden

Nieuw, AANGETEKENDE service
Door in te loggen op de website met een uniek klantnummer, kunt u uw aangetekende stukken aanmelden. Vervolgens plakt u de bijbehorende sticker met opdrachtnummer op de zending en zet deze apart van de overige stukken in uw kastje. Wij zorgen ervoor dat de zending de volgende werkdag bij geadresseerde wordt aangeboden. Indien gewenst ontvangt u een handtekening retour.

Klik op de kaart voor een overzicht van de gemeenten die wij dagelijks aandoen.

Mocht u nog niet van onze diensten gebruik maken, maar wel interesse hebben, vraag dan onze brochure aan via de informatiepagina.